Kinderdagverblijf 't Parelbosch B.V.

Kinderdagverblijf 't Parelbosch B.V. is een Kinderdagopvang gelegen aan Pasqualinistraat 10 in Eindhoven.

t Parelbosch is een particulier kinderdagverblijf dat is opgericht vanuit een ideële overtuiging met betrekking tot de kinderdagopvang. Ze zijn een toeslagen dienstverlener namens de Belastingdienst, wat betekent dat ze gratis de aanvraag voor kinderopvang regelen. Het team van 't Parelbosch heeft als doel om samen met de ouders de kinderen een gedegen opvoeding te geven. Ze bieden een sterke pedagogische kwaliteit en 100% flexibele opvang sinds 2001. Gezonde voeding is belangrijk en daarom krijgen alle kinderen tussen de middag een uitgebalanceerde warme maaltijd. Daarnaast heeft 't Parelbosch de peuterspeelzaal geïntegreerd in de dagopvang en bieden ze het VVE programma Piramide aan. De contactgegevens van 't Parelbosch zijn te vinden op hun website.

Meer informatie over Kinderdagverblijf 't Parelbosch B.V. in Eindhoven

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Eindhoven? Bij Kinderdagverblijf 't Parelbosch B.V. kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf 't Parelbosch B.V. geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf 't Parelbosch B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Pasqualinistraat 10 in Eindhoven. Ideaal dus als je in de omgeving van Eindhoven je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf 't Parelbosch B.V. in Eindhoven

Wil je weten wat Kinderdagverblijf 't Parelbosch B.V. te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf 't Parelbosch B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf 't Parelbosch B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf 't Parelbosch B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf ’t Parelbosch B.V.

Bezoekers bekeken ook