Kinderdagverblijf Dribbel

Kinderdagverblijf Dribbel is een Kinderopvang gelegen aan Driehoeksweg 16 in Soest.

Kinderdagverblijf Dribbel is gevestigd in een sfeervol gebouw uit de jaren dertig en voldoet aan alle moderne eisen. Naast Dribbel is er ook buitenschoolse opvang Villa gevestigd. Dribbel heeft twee babygroepen en twee peutergroepen. Wat Dribbel bijzonder maakt, is de aandacht voor elk kind: ieder heeft een eigen mentor. De leidsters hebben geduld en kijken goed naar wat het kind kan. De thema-activiteiten zijn leuk en afgestemd op de leeftijd. Ouders waren vooral onder de indruk van de prachtige (peuter)speeltuin en de sfeer in het gebouw en in de groepen. Het kind heeft 's ochtends amper tijd om afscheid te nemen, omdat het al druk aan het spelen is met de leidsters of andere kinderen. Het kinderdagverblijf is gevestigd op Driehoeksweg 16 in Soest en is geopend van 07.30 uur tot 18.30 uur. De manager van Dribbel is Rachel van Erkel en het registratienummer is 211969114.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Dribbel in Soest

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Soest? Bij Kinderdagverblijf Dribbel kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Dribbel geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Dribbel is een Kinderopvang gelegen aan Driehoeksweg 16 in Soest. Ideaal dus als je in de omgeving van Soest je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Dribbel in Soest

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Dribbel te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Dribbel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Dribbel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Dribbel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Dribbel

Bezoekers bekeken ook