Kinderopvang Little People

Kinderopvang Little People is een Kinderopvang gelegen aan Wildheuvel 19 in Best.

Kinderopvang Little People biedt een huiselijke sfeer, kleinschaligheid en veel persoonlijke aandacht voor ieder kind. Ze hechten veel waarde aan liefdevolle en individuele aandacht, kleinschaligheid en professionaliteit, duidelijkheid en structuur, samenwerking met ouders en de basisschool, ondersteuning en aandacht voor de ontwikkeling, en respect voor het unieke karakter van elk kind. Bij Little People krijgt uw kind de kans om positief te ontwikkelen in een eigen tempo en passend bij de leeftijdsfase en persoonlijke ontwikkelbehoefte. Ze bieden dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar, peuterarrangementen voor kinderen van 2-4 jaar, en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4-13 jaar. Little People heeft een samenwerking met IKC Kindcentrum Br!cks en biedt advies over welke school het beste bij uw kind past. Ze nodigen geïnteresseerden uit voor een persoonlijke kennismaking, maar momenteel is aanmelden niet mogelijk vanwege drukte en krapte op de arbeidsmarkt. Ze zijn op zoek naar nieuwe leden voor de oudercommissie en hebben recentelijk pannenkoeken gegeten op de locatie aan de Koningin Emmalaan. De zomer komt eraan en ze hebben er zin in.

Meer informatie over Kinderopvang Little People in Best

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Best? Bij Kinderopvang Little People kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Little People geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Little People is een Kinderopvang gelegen aan Wildheuvel 19 in Best. Ideaal dus als je in de omgeving van Best je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Little People in Best

Wil je weten wat Kinderopvang Little People te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Little People of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Little People? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Little People het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Little People

Bezoekers bekeken ook