Kinderopvang SKDD

Kinderopvang SKDD is een Kinderopvang gelegen aan Perzikengaard 25 in Doorn.

In dit artikel wordt beschreven dat de stichting zonder winstoogmerk al 25 jaar actief is in de regio Utrechtse Heuvelrug. Het belangrijkste doel van de stichting is om kinderen echt te zien en te begrijpen, zelfs zonder woorden. Dit wordt bereikt door de interactie tussen kind en omgeving te bevorderen, waarbij de betrokken pedagogisch medewerkers een belangrijke rol spelen. De stichting biedt kinderdagverblijven, peuterspeelgroepen en buitenschoolse opvang aan, waar kinderen wekelijks uitdagende activiteiten kunnen doen. Hierbij wordt er onder andere aandacht besteed aan sport, muziek en natuur. Geïnteresseerden kunnen geheel vrijblijvend een rondleiding krijgen op een vestiging naar keuze.

Meer informatie over Kinderopvang SKDD in Doorn

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Doorn? Bij Kinderopvang SKDD kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang SKDD geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang SKDD is een Kinderopvang gelegen aan Perzikengaard 25 in Doorn. Ideaal dus als je in de omgeving van Doorn je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang SKDD in Doorn

Wil je weten wat Kinderopvang SKDD te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang SKDD of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang SKDD? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang SKDD het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang SKDD

Bezoekers bekeken ook