Kinderopvang De Poppenkast

Kinderopvang De Poppenkast is een Kleuterschool gelegen aan Mosselaan 57 in Egmond aan den Hoef.

Kinderopvang De Poppenkast is een kinderopvangorganisatie in Egmond aan den Hoef die sinds september 2010 bestaat. Ze bieden dagopvang aan voor kinderen van 0-4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4-12 jaar. Daarnaast hebben ze sinds 2016 ook een peuterspeelzaal voor kinderen vanaf 2 jaar. De eigenaar, Laura Veldt, heeft veel ervaring in de kinderopvang en wil met De Poppenkast een warme en uitdagende opvang bieden. Ze hebben ruime groepen, een snoezelruimte, een avontuurlijke buitenruimte en een atelier. De kwaliteit en veiligheid staan hoog in het vaandel. De Poppenkast is een vernieuwende en moderne kinderopvang die voldoet aan de behoefte van ouders en kinderen.

Meer informatie over Kinderopvang De Poppenkast in Egmond aan den Hoef

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Egmond aan den Hoef? Bij Kinderopvang De Poppenkast kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang De Poppenkast geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang De Poppenkast is een Kinderopvang gelegen aan Mosselaan 57 in Egmond aan den Hoef. Ideaal dus als je in de omgeving van Egmond aan den Hoef je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang De Poppenkast in Egmond aan den Hoef

Wil je weten wat Kinderopvang De Poppenkast te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang De Poppenkast of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang De Poppenkast? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang De Poppenkast het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang De Poppenkast

Bezoekers bekeken ook