Kinderopvang Zeeuws Vlaanderen Sport-bso 2 Move

Kinderopvang Zeeuws Vlaanderen Sport-bso 2 Move is een Naschoolse opvang gelegen aan Vliegende Vaart 7 in Terneuzen.

Sport BSO 2Move is een sportprogramma voor kinderen van groep 5 tot en met groep 8 van alle basisscholen in Terneuzen. Zowel tijdens de schoolweken als in de vakantieweken wordt er een gevarieerd sportprogramma aangeboden. In blokken van 6 à 7 weken worden er per dag 2 verschillende sporten of spellen aangeboden, zowel bekende als minder bekende sporten. Er wordt ook regelmatig buiten de deur gesport, bijvoorbeeld bij Skidome en lokale verenigingen. Voor meer informatie en contactgegevens kun je terecht op de website van Sport BSO 2Move.

Meer informatie over Kinderopvang Zeeuws Vlaanderen Sport-bso 2 Move in Terneuzen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Terneuzen? Bij Kinderopvang Zeeuws Vlaanderen Sport-bso 2 Move kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Zeeuws Vlaanderen Sport-bso 2 Move geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Zeeuws Vlaanderen Sport-bso 2 Move is een Kinderopvang gelegen aan Vliegende Vaart 7 in Terneuzen. Ideaal dus als je in de omgeving van Terneuzen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Zeeuws Vlaanderen Sport-bso 2 Move in Terneuzen

Wil je weten wat Kinderopvang Zeeuws Vlaanderen Sport-bso 2 Move te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Zeeuws Vlaanderen Sport-bso 2 Move of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Zeeuws Vlaanderen Sport-bso 2 Move? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Zeeuws Vlaanderen Sport-bso 2 Move het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Naschoolse opvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Zeeuws Vlaanderen Sport-bso 2 Move

Bezoekers bekeken ook