KDV Mijnlieff

KDV Mijnlieff is een Kinderopvang gelegen aan De Verwachting 3 in Anna Paulowna.

Kinderdagverblijf Mijnlieff is gevestigd in Kindcentrum De Kroon in Anna Paulowna. Ze hebben horizontale kinderdagverblijfgroepen voor kinderen van 0 tot ongeveer 3 jaar, en de peutergroep de Bevertjes is voor kinderen tussen de 33 en 36 maanden. Alle groepen werken nauw samen en delen thema's om herkenbaarheid te creëren voor de kinderen. Het buitenspeelterrein is ingericht voor natuurlijk spelen, met fietsen, karren, een zandbak en een moestuin. De groepen zijn vijf dagen per week geopend van 7:15 uur tot 18:15 uur. Het team zorgt voor een uitdagende en liefdevolle dag voor elk kind.

Meer informatie over KDV Mijnlieff in Anna Paulowna

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Anna Paulowna? Bij KDV Mijnlieff kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij KDV Mijnlieff geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

KDV Mijnlieff is een Kinderopvang gelegen aan De Verwachting 3 in Anna Paulowna. Ideaal dus als je in de omgeving van Anna Paulowna je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

KDV Mijnlieff in Anna Paulowna

Wil je weten wat KDV Mijnlieff te bieden heeft? Bekijk dan de website van KDV Mijnlieff of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KDV Mijnlieff? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KDV Mijnlieff het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. KDV Mijnlieff

Bezoekers bekeken ook