KDV de Tierlantijn

KDV de Tierlantijn is een Kleuterschool gelegen aan Zandsloot 14 in Broek op Langedijk.

Tierlantijn is een organisatie waar je terecht kunt met vragen of om je aan te melden. Je kunt contact opnemen met Allente, gevestigd op Bogert 2-3 in Broek op Langedijk. Ze zijn telefonisch bereikbaar via 0226 320 208 en je kunt ook een e-mail sturen naar info@allente.nl.

Meer informatie over KDV de Tierlantijn in Broek op Langedijk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Broek op Langedijk? Bij KDV de Tierlantijn kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij KDV de Tierlantijn geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

KDV de Tierlantijn is een Kinderopvang gelegen aan Zandsloot 14 in Broek op Langedijk. Ideaal dus als je in de omgeving van Broek op Langedijk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

KDV de Tierlantijn in Broek op Langedijk

Wil je weten wat KDV de Tierlantijn te bieden heeft? Bekijk dan de website van KDV de Tierlantijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KDV de Tierlantijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KDV de Tierlantijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. KDV de Tierlantijn

Bezoekers bekeken ook