De Kroost

De Kroost is een Kinderopvang gelegen aan Crosestein 1402-A in Zeist.

De tekst gaat over kinderopvang De Kroost, dat op zoek is naar invalkrachten. De kinderopvang biedt kwaliteit, betrokkenheid en een duidelijke pedagogische visie. Het kinderdagverblijf is gevestigd in een stadsboerderij in Zeist en biedt een warme en gezellige omgeving voor de kinderen. Het buiten spelen neemt een belangrijke plaats in bij De Kroost, met een grote tuin en moestuin waar de kinderen kunnen spelen en ontdekken. De pedagogisch medewerkers zijn gekwalificeerd en werken volgens een antroposofische visie. Het kind staat centraal en het kinderdagverblijf maakt keuzes die in het belang van het kind zijn. Geïnteresseerden kunnen een afspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking met De Kroost.

Meer informatie over De Kroost in Zeist

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Zeist? Bij De Kroost kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij De Kroost geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

De Kroost is een Kinderopvang gelegen aan Crosestein 1402-A in Zeist. Ideaal dus als je in de omgeving van Zeist je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

De Kroost in Zeist

Wil je weten wat De Kroost te bieden heeft? Bekijk dan de website van De Kroost of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Kroost? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kroost het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. De Kroost

Bezoekers bekeken ook