Kinderdagverblijf Alexandra

Kinderdagverblijf Alexandra is een Kleuterschool gelegen aan Zusterstraat 11 in Gorinchem.

Kindcentrum Alexandra is een kleinschalige opvang in Gorinchem voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Ze bieden 52 weken per jaar opvang, waaronder kinderdagverblijf, naschoolse opvang, vakantieopvang en peutergym en dans. Het kindcentrum streeft naar een huiselijke en gezellige omgeving voor de kinderen en biedt diverse activiteiten en clubs aan, zoals een dansclub, zangkoor en drumband. Op de BSO kunnen kinderen dagelijks kiezen uit leuke activiteiten, zoals knutselen, sporten, toneelstukken en bakactiviteiten. Ook is er een legohoek, timmerhoek en sportruimte. Voor de 8+ kinderen worden speciale activiteiten georganiseerd en in de schoolvakanties zijn er leuke activiteiten, workshops en uitjes. De contactgegevens van Kindcentrum Alexandra zijn Zusterstraat 11, 4201 EK Gorinchem, telefoonnummer 0183 - 689 502 en e-mailadres info@kindcentrumalexandra.nl.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Alexandra in Gorinchem

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Gorinchem? Bij Kinderdagverblijf Alexandra kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Alexandra geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Alexandra is een Kinderopvang gelegen aan Zusterstraat 11 in Gorinchem. Ideaal dus als je in de omgeving van Gorinchem je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Alexandra in Gorinchem

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Alexandra te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Alexandra of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Alexandra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Alexandra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Alexandra

Bezoekers bekeken ook