Kinderopvang Midas - Kinderdagverblijf 't Wolfje

Kinderopvang Midas - Kinderdagverblijf 't Wolfje is een Kinderopvang gelegen aan Kromme Spieringweg 438 in Vijfhuizen.

Kinderdagverblijf 't Wolfje in Vijfhuizen biedt kleinschalige kinderopvang in een huiselijke sfeer met oog voor natuurbeleving. De kinderen kunnen zich buiten in de natuur vermaken en worden uitgenodigd om eindeloos te spelen, ontdekken en ervaren. Ze kunnen kuilen graven, takken slepen, hutten bouwen, spelen met water en zand, op zoek gaan naar kriebelbeestjes en nog veel meer. Het kinderdagverblijf werkt samen met verschillende natuurorganisaties en biedt per seizoen een gevarieerd programma. De ligging van het kinderdagverblijf is centraal en goed bereikbaar voor mensen uit Heemstede, Haarlem en Schiphol. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur, met uitzondering van enkele feestdagen.

Meer informatie over Kinderopvang Midas - Kinderdagverblijf 't Wolfje in Vijfhuizen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Vijfhuizen? Bij Kinderopvang Midas - Kinderdagverblijf 't Wolfje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Midas - Kinderdagverblijf 't Wolfje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Midas - Kinderdagverblijf 't Wolfje is een Kinderopvang gelegen aan Kromme Spieringweg 438 in Vijfhuizen. Ideaal dus als je in de omgeving van Vijfhuizen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Midas - Kinderdagverblijf 't Wolfje in Vijfhuizen

Wil je weten wat Kinderopvang Midas - Kinderdagverblijf 't Wolfje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Midas - Kinderdagverblijf 't Wolfje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Midas - Kinderdagverblijf 't Wolfje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Midas - Kinderdagverblijf 't Wolfje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Midas – Kinderdagverblijf ’t Wolfje

Bezoekers bekeken ook