MIK KDV De Wereldster

MIK KDV De Wereldster is een Kinderopvang gelegen aan Past. D. Hexstraat 12, Pastoor Dominicus Hexstraat 12 in Meerssen.

Kinderdagverblijf De Wereldster is een gezellig kinderdagverblijf in Meerssen waar kinderen van 6 weken tot 4 jaar oud welkom zijn. Het kinderdagverblijf biedt verschillende faciliteiten aan, zoals speciaal ingerichte babyhoeken waar de jongste kinderen de wereld kunnen ontdekken en voldoende uitdagend spelmateriaal voor peuters. Daarnaast zijn er twee gebouwen met groepen die grenzen aan de tuin, zodat kinderen contact kunnen maken met andere groepen. Het kinderdagverblijf heeft ook een ravotruimte en hoeken voor verkleden, bouwen en koken. Buiten spelen is ook mogelijk en regelmatig worden er uitstapjes gemaakt. Het kinderdagverblijf biedt ook 'Voor- en Vroegschoolse Educatie' (VVE) aan, waarbij spelenderwijs taal en sociale en persoonlijke vaardigheden worden ontwikkeld. Geïnteresseerd? Plan een vrijblijvende rondleiding en ontdek het zelf! Het kinderdagverblijf biedt ook peuteropvang aan en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 uur tot 18.00 uur, met mogelijkheid tot verlengde opvang tot 18.30 uur.

Meer informatie over MIK KDV De Wereldster in Meerssen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Meerssen? Bij MIK KDV De Wereldster kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij MIK KDV De Wereldster geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

MIK KDV De Wereldster is een Kinderopvang gelegen aan Past. D. Hexstraat 12, Pastoor Dominicus Hexstraat 12 in Meerssen. Ideaal dus als je in de omgeving van Meerssen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

MIK KDV De Wereldster in Meerssen

Wil je weten wat MIK KDV De Wereldster te bieden heeft? Bekijk dan de website van MIK KDV De Wereldster of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MIK KDV De Wereldster? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MIK KDV De Wereldster het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. MIK KDV De Wereldster

Bezoekers bekeken ook