Kober kinderdagverblijf en bso de Springplank

Kober kinderdagverblijf en bso de Springplank is een Kinderopvang gelegen aan Groenstraat 5 in Teteringen.

Kinderdagverblijf de Springplank is gevestigd in een volledig gerenoveerd schoolpand, samen met basisschool de Springplank. Ze hebben twee groepsruimtes en een afgeschermde tuin met verschillende speelmogelijkheden. Het kinderdagverblijf biedt een warme-maaltijdservice en zorgt ervoor dat kinderen zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Ouders worden dagelijks op de hoogte gehouden via de Ouderapp. Voor meer informatie en een rondleiding kunnen geïnteresseerden contact opnemen met het serviceteam van Kober.

Meer informatie over Kober kinderdagverblijf en bso de Springplank in Teteringen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Teteringen? Bij Kober kinderdagverblijf en bso de Springplank kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kober kinderdagverblijf en bso de Springplank geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kober kinderdagverblijf en bso de Springplank is een Kinderopvang gelegen aan Groenstraat 5 in Teteringen. Ideaal dus als je in de omgeving van Teteringen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kober kinderdagverblijf en bso de Springplank in Teteringen

Wil je weten wat Kober kinderdagverblijf en bso de Springplank te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kober kinderdagverblijf en bso de Springplank of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kober kinderdagverblijf en bso de Springplank? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kober kinderdagverblijf en bso de Springplank het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kober kinderdagverblijf en bso de Springplank

Bezoekers bekeken ook