Kindcentrum De Kiem (v/h Jozef Kindcentrum)

Kindcentrum De Kiem (v/h Jozef Kindcentrum) is een Basisschool gelegen aan Pr. Marijkelaan 1 in Egmond aan den Hoef.

Kindcentrum De Kiem is een uniek kindcentrum in Egmond aan den Hoef dat zowel kinderopvang als basisonderwijs aanbiedt. Het is ontstaan uit de fusie tussen de Sint Jozefschool en OBS de Boswaid en werkt samen met Blosse kinderopvang. Op de website van Kindcentrum De Kiem is nieuws te vinden, zoals nieuwsbrieven en informatie over het Zomerfestival. Daarnaast is er een agenda met belangrijke data, zoals de zomervakantie en de eerste schooldag. Ook is er informatie te vinden over contactgegevens en aangesloten organisaties. Verder biedt het kindcentrum verschillende vormen van kinderopvang en zijn er mogelijkheden voor werk in de opvang of het onderwijs. Op de website is ook een zoekfunctie aanwezig om specifieke informatie te vinden.

Meer informatie over Kindcentrum De Kiem (v/h Jozef Kindcentrum) in Egmond aan den Hoef

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Egmond aan den Hoef? Bij Kindcentrum De Kiem (v/h Jozef Kindcentrum) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kindcentrum De Kiem (v/h Jozef Kindcentrum) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kindcentrum De Kiem (v/h Jozef Kindcentrum) is een Kinderopvang gelegen aan Pr. Marijkelaan 1 in Egmond aan den Hoef. Ideaal dus als je in de omgeving van Egmond aan den Hoef je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kindcentrum De Kiem (v/h Jozef Kindcentrum) in Egmond aan den Hoef

Wil je weten wat Kindcentrum De Kiem (v/h Jozef Kindcentrum) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kindcentrum De Kiem (v/h Jozef Kindcentrum) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindcentrum De Kiem (v/h Jozef Kindcentrum)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindcentrum De Kiem (v/h Jozef Kindcentrum) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Basisschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kindcentrum De Kiem (v/h Jozef Kindcentrum)

Bezoekers bekeken ook