Kibeo de Fijne Aarde

Kibeo de Fijne Aarde is een Kinderopvang gelegen aan Pr. Irenestraat 1 in Fijnaart.

Kibeo de Fijne Aarde in Fijnaart biedt een leuke en leerzame omgeving voor kinderen. Ze kunnen buiten spelen in de tuin en binnen zijn er speelhoeken en knutselmogelijkheden. Elke dag is anders bij Kibeo. Ouders kunnen een afspraak maken voor een rondleiding om te zien waar hun kinderen straks mogelijk zullen eten, spelen en vriendjes zullen maken. De openingstijden kunnen variëren, dus het is belangrijk om het reglement te raadplegen. Kibeo plaatst regelmatig leuke filmpjes en foto's op hun sociale media om ouders op de hoogte te houden van de activiteiten op de groep.

Meer informatie over Kibeo de Fijne Aarde in Fijnaart

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Fijnaart? Bij Kibeo de Fijne Aarde kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kibeo de Fijne Aarde geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kibeo de Fijne Aarde is een Kinderopvang gelegen aan Pr. Irenestraat 1 in Fijnaart. Ideaal dus als je in de omgeving van Fijnaart je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kibeo de Fijne Aarde in Fijnaart

Wil je weten wat Kibeo de Fijne Aarde te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kibeo de Fijne Aarde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kibeo de Fijne Aarde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kibeo de Fijne Aarde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kibeo de Fijne Aarde

Bezoekers bekeken ook