Kibeo Anemaetstraat

Kibeo Anemaetstraat is een Kinderopvang gelegen aan Anemaetstraat 2 in Nieuwe-Tonge.

Kibeo Anemaetstraat in Nieuwe-Tonge is een kinderopvang en buitenschoolse opvang waar kinderen allerlei activiteiten kunnen ontdekken en doen. Er zijn vaste pedagogisch medewerkers aanwezig die de kinderen begeleiden. Voor schooltijd kunnen ze rustig beginnen bij de voorschoolse opvang en na schooltijd krijgen ze de ruimte om hun talenten te ontdekken. Ze gaan samen met vriendjes op avontuur en werken samen aan verschillende thema's. De opvang is gevestigd in basisschool De Pannebakker en werkt nauw samen met de school. Ouders kunnen altijd binnenlopen om een kijkje te nemen of een rondleiding te krijgen. Er worden regelmatig filmpjes en foto's geplaatst van de activiteiten op sociale media.

Meer informatie over Kibeo Anemaetstraat in Nieuwe-Tonge

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Nieuwe-Tonge? Bij Kibeo Anemaetstraat kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kibeo Anemaetstraat geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kibeo Anemaetstraat is een Kinderopvang gelegen aan Anemaetstraat 2 in Nieuwe-Tonge. Ideaal dus als je in de omgeving van Nieuwe-Tonge je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kibeo Anemaetstraat in Nieuwe-Tonge

Wil je weten wat Kibeo Anemaetstraat te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kibeo Anemaetstraat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kibeo Anemaetstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kibeo Anemaetstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kibeo Anemaetstraat

Bezoekers bekeken ook