KDV Jan Steen

KDV Jan Steen is een Kinderopvang gelegen aan Jan Steenstraat 3 in Alkmaar.

Klein Alkmaar is een betrokken, vooruitstrevende en duurzame dagopvang in Alkmaar. Ze streven naar duurzame relaties met ouders, kinderen, collega's en partners. Ze maken bewuste keuzes voor een gezonde toekomst en iedereen is welkom. Klein Alkmaar biedt dagopvang voor baby's, dreumesen en peuters, peuteropvang waar de ontwikkeling van kinderen spelenderwijs gestimuleerd wordt, en buitenschoolse opvang waar kinderen verschillende activiteiten kunnen doen. Ze werken samen met partners en zijn actief op sociale media.

Meer informatie over KDV Jan Steen in Alkmaar

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Alkmaar? Bij KDV Jan Steen kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij KDV Jan Steen geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

KDV Jan Steen is een Kinderopvang gelegen aan Jan Steenstraat 3 in Alkmaar. Ideaal dus als je in de omgeving van Alkmaar je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

KDV Jan Steen in Alkmaar

Wil je weten wat KDV Jan Steen te bieden heeft? Bekijk dan de website van KDV Jan Steen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KDV Jan Steen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KDV Jan Steen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. KDV Jan Steen

Bezoekers bekeken ook