Bso De Koet

Bso De Koet is een Kinderopvang gelegen aan Koetenburgweg 12 in Dirkshorn.

Bso De Koet biedt opvang aan kinderen van 4 tot en met 12 jaar en is gevestigd naast basisschool De Meerkoet in Dirkshorn. Ook kinderen van basisschool De Regenboog uit Stroet zijn welkom. De bso kan dagelijks 20 kinderen opvangen en biedt opvang voor en na schooltijd, op studiedagen en in de vakanties. De bso beschikt over een mooie buitenruimte met speelmateriaal en natuurlijke elementen. De kinderen kunnen ook op bezoek gaan bij andere bso's van SKRS en deelnemen aan leuke activiteiten die door de pedagogisch medewerker worden georganiseerd. Het welbevinden van het kind, gezonde voeding en buiten spelen staan centraal. Er worden ook enkele medewerkers voorgesteld, die vertellen over hun ervaringen en interesses.

Meer informatie over Bso De Koet in Dirkshorn

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Dirkshorn? Bij Bso De Koet kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Bso De Koet geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Bso De Koet is een Kinderopvang gelegen aan Koetenburgweg 12 in Dirkshorn. Ideaal dus als je in de omgeving van Dirkshorn je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Bso De Koet in Dirkshorn

Wil je weten wat Bso De Koet te bieden heeft? Bekijk dan de website van Bso De Koet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bso De Koet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bso De Koet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Bso De Koet

Bezoekers bekeken ook