Donkey Kinderdagverblijf & BSO

Donkey Kinderdagverblijf & BSO is een Kinderdagopvang gelegen aan Koppelstraat 97 in Beek en Donk.

Donkey Kinderdagverblijf en Buitenschoolse Opvang is een partner in de opvoeding en ontwikkeling van kinderen. Ze hebben een passie voor hun vak en zorgen goed voor de kinderen. Ze hebben zowel binnen als buiten speelruimtes waar de kinderen kunnen spelen en tot rust kunnen komen. Je kunt je kind direct aanmelden via hun website. Mede-eigenaresse Manon is trots op de manier waarop ze kinderen verzorgen en begeleiden. Ze runnen de kinderopvang samen met haar ouders, wat het een huiselijke en persoonlijke sfeer geeft. Ze bieden flexibele opvang en werken met de methode Kiki VErrjiken voor voorschoolse educatie. Je kunt langskomen om kennis te maken met Donkey. Ze hebben vestigingen in Beek en Donk en Gemert. Daarnaast zijn er verschillende documenten beschikbaar zoals het pedagogisch beleidsplan en de algemene voorwaarden. Donkey is ook actief op social media.

Meer informatie over Donkey Kinderdagverblijf & BSO in Beek en Donk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Beek en Donk? Bij Donkey Kinderdagverblijf & BSO kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Donkey Kinderdagverblijf & BSO geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Donkey Kinderdagverblijf & BSO is een Kinderopvang gelegen aan Koppelstraat 97 in Beek en Donk. Ideaal dus als je in de omgeving van Beek en Donk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Donkey Kinderdagverblijf & BSO in Beek en Donk

Wil je weten wat Donkey Kinderdagverblijf & BSO te bieden heeft? Bekijk dan de website van Donkey Kinderdagverblijf & BSO of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Donkey Kinderdagverblijf & BSO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Donkey Kinderdagverblijf & BSO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Donkey Kinderdagverblijf & BSO

Bezoekers bekeken ook