Kinderdagverblijf Koekepeer (KOW)

Kinderdagverblijf Koekepeer (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Buitenhove 163 in Middelburg.

Koekepeer is een kinderdagverblijf gelegen aan de rand van de wijk Dauwendaele in Middelburg. Het kinderdagverblijf heeft een aparte ruimte voor baby's en peuters, waar de baby's rustig kunnen spelen in de grondbox en de peuters genoeg ruimte hebben om te bewegen. Op de babygroep kunnen de kinderen spelen in de grondbox en op zachte driehoeken, terwijl ze kunnen ontspannen in de hangwieg of de slaapkamer. De peuters maken kunstwerken op de schildersezel en er wordt altijd een wisselend thema behandeld, zoals 'Beroepen'. Buiten kunnen de kinderen plezier hebben op het groene speelplein, waar ze kunnen klimmen, rennen en schommelen. Het kinderdagverblijf biedt ook praktische informatie, zoals contactgegevens, openingstijden en informatie over parkeren. Bij Koekepeer is er zoveel te ontdekken en geïnteresseerden kunnen een rondleiding aanvragen voor de beste indruk.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Koekepeer (KOW) in Middelburg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Middelburg? Bij Kinderdagverblijf Koekepeer (KOW) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Koekepeer (KOW) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Koekepeer (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Buitenhove 163 in Middelburg. Ideaal dus als je in de omgeving van Middelburg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Koekepeer (KOW) in Middelburg

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Koekepeer (KOW) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Koekepeer (KOW) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Koekepeer (KOW)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Koekepeer (KOW) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Koekepeer (KOW)

Bezoekers bekeken ook