Humankind - Kinderdagverblijf De Zonnepit

Humankind - Kinderdagverblijf De Zonnepit is een Kinderopvang gelegen aan Rembrandtplein 1 in Bilthoven.

De Zonnepit is een kinderdagverblijf in Bilthoven, gelegen op het schoolplein van de Montessori basisschool. Ze bieden opvang voor kinderen van 0-4 jaar en werken met een vast team van pedagogisch medewerkers. Het kinderdagverblijf staat bekend om de kleinschaligheid en de focus op zelfontdekking en leren op eigen tempo. De locatie is zowel binnen als buiten ingericht op verwondering en ontdekking. De Zonnepit is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:30 uur. Voor meer informatie of persoonlijk advies kan er contact opgenomen worden met Regiokantoor Midden-Nederland.

Meer informatie over Humankind - Kinderdagverblijf De Zonnepit in Bilthoven

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Bilthoven? Bij Humankind - Kinderdagverblijf De Zonnepit kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Humankind - Kinderdagverblijf De Zonnepit geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Humankind - Kinderdagverblijf De Zonnepit is een Kinderopvang gelegen aan Rembrandtplein 1 in Bilthoven. Ideaal dus als je in de omgeving van Bilthoven je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Humankind - Kinderdagverblijf De Zonnepit in Bilthoven

Wil je weten wat Humankind - Kinderdagverblijf De Zonnepit te bieden heeft? Bekijk dan de website van Humankind - Kinderdagverblijf De Zonnepit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Kinderdagverblijf De Zonnepit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Kinderdagverblijf De Zonnepit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Humankind – Kinderdagverblijf De Zonnepit

Bezoekers bekeken ook