Kibeo 't Saamdeel

Kibeo 't Saamdeel is een Kinderopvang gelegen aan Vroonlandseweg 49B in Kapelle.

Kibeo 't Saamdeel in Kapelle biedt kinderopvang voor baby's en peuters. De babyspecialisten zorgen ervoor dat baby's zich op hun eigen tempo ontwikkelen. Peuters worden gestimuleerd met gecertificeerde activiteitenprogramma's die hen voorbereiden op de kleuterschool. Er is een nauwe samenwerking tussen de opvang en school, zodat peuters de kleuterjuf en toekomstige klasgenootjes leren kennen. Na schooltijd kunnen kinderen hun talent ontdekken en samenwerken met vriendjes en vriendinnetjes. Kibeo 't Saamdeel is gevestigd in brede school 't Saamdeel, wat handig is voor ouders met kinderen op de basisschool. Geïnteresseerde ouders zijn altijd welkom voor een rondleiding.

Meer informatie over Kibeo 't Saamdeel in Kapelle

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Kapelle? Bij Kibeo 't Saamdeel kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kibeo 't Saamdeel geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kibeo 't Saamdeel is een Kinderopvang gelegen aan Vroonlandseweg 49B in Kapelle. Ideaal dus als je in de omgeving van Kapelle je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kibeo 't Saamdeel in Kapelle

Wil je weten wat Kibeo 't Saamdeel te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kibeo 't Saamdeel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kibeo 't Saamdeel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kibeo 't Saamdeel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kibeo ’t Saamdeel

Bezoekers bekeken ook