Elorah Borssele

Elorah Borssele is een Kinderopvang gelegen aan Cleeuwendamme 1 in Borssele.

Elorah Borssele is een dagopvang waar peuters spelenderwijs christelijke normen en waarden leren. De dag begint en eindigt met een gebed en er wordt gezongen en geluisterd naar verhalen uit de Bijbel. De medewerkers hebben een christelijk reformatorische achtergrond. De vestiging is erg populair, dus het is belangrijk om tijdig in te schrijven. De contactgegevens en openingstijden zijn te vinden op de website.

Meer informatie over Elorah Borssele in Borssele

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Borssele? Bij Elorah Borssele kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Elorah Borssele geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Elorah Borssele is een Kinderopvang gelegen aan Cleeuwendamme 1 in Borssele. Ideaal dus als je in de omgeving van Borssele je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Elorah Borssele in Borssele

Wil je weten wat Elorah Borssele te bieden heeft? Bekijk dan de website van Elorah Borssele of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Elorah Borssele? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Elorah Borssele het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Elorah Borssele

Bezoekers bekeken ook