Kinderdagverblijf de Groene Boomhut

Kinderdagverblijf de Groene Boomhut is een Kinderopvang gelegen aan Elburglaan 51 in Eindhoven.

Het kinderdagverblijf en de BSO de Groene Boomhut bevinden zich in Veldhoven en Eindhoven/Strijp. Veiligheid en een huiselijke sfeer staan centraal bij dit kinderdagverblijf. Ze bieden een warme omgeving voor kinderen van 0-4 jaar. Daarnaast zijn ze trots op hun nieuwe BSO-vestiging, de Groene Boomhut Eikebeek, waar kinderen kunnen genieten van de natuur en hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Het kinderdagverblijf en de BSO organiseren veel buitenactiviteiten, zoals een bezoek aan het bos, de kinderboerderij of het maken van verse smoothies. Ze bieden liefdevolle zorg en een stimulerend speelklimaat. Op bepaalde dagen zijn ze gesloten. Ze nodigen iedereen uit om langs te komen en te genieten van een onvergetelijke tijd vol avontuur en groei voor de kinderen.

Meer informatie over Kinderdagverblijf de Groene Boomhut in Eindhoven

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Eindhoven? Bij Kinderdagverblijf de Groene Boomhut kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf de Groene Boomhut geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf de Groene Boomhut is een Kinderopvang gelegen aan Elburglaan 51 in Eindhoven. Ideaal dus als je in de omgeving van Eindhoven je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf de Groene Boomhut in Eindhoven

Wil je weten wat Kinderdagverblijf de Groene Boomhut te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf de Groene Boomhut of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf de Groene Boomhut? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf de Groene Boomhut het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf de Groene Boomhut

Bezoekers bekeken ook