Lowys Porquin Kinderopvang

Lowys Porquin Kinderopvang is een Kinderopvangbureau gelegen aan Marslaan 1 in Bergen op Zoom.

De Lowys Porquinstichting (LPS) is een organisatie die zich inzet voor goed onderwijs en kinderopvang. Ze hebben 36 scholen en kinderopvanglocaties en streven naar een goede en veilige leer- en ontwikkelomgeving voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. De stichting is vernoemd naar Lowys Porquin, een pedagoog uit de zestiende eeuw die liet zien hoe kinderen kunnen uitgroeien tot sociale en gelukkige mensen. Bij LPS staan respect, vertrouwen en waardering naar elkaar centraal en wordt er spelenderwijs geleerd en ontwikkeld. Ze bieden verschillende vormen van kinderopvang en hebben een team van toegewijde medewerkers. De contactgegevens van LPS zijn te vinden op hun website.

Meer informatie over Lowys Porquin Kinderopvang in Bergen op Zoom

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Bergen op Zoom? Bij Lowys Porquin Kinderopvang kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Lowys Porquin Kinderopvang geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Lowys Porquin Kinderopvang is een Kinderopvang gelegen aan Marslaan 1 in Bergen op Zoom. Ideaal dus als je in de omgeving van Bergen op Zoom je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Lowys Porquin Kinderopvang in Bergen op Zoom

Wil je weten wat Lowys Porquin Kinderopvang te bieden heeft? Bekijk dan de website van Lowys Porquin Kinderopvang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lowys Porquin Kinderopvang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lowys Porquin Kinderopvang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvangbureau op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Lowys Porquin Kinderopvang

Bezoekers bekeken ook