Humankind - Kinderdagverblijf De Esse

Humankind - Kinderdagverblijf De Esse is een Kinderopvang gelegen aan Donge 7 in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Het kinderdagverblijf De Esse in Nieuwerkerk aan den Ijssel biedt onderwijs en kinderopvang onder één dak, waardoor de overgang van kinderdagverblijf naar school en buitenschoolse opvang natuurlijk verloopt. Het pand is ruim en licht, zowel binnen als buiten, en biedt een scala aan activiteiten voor kinderen. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:30. De locatie bevindt zich op Donge 7, 2911 CV Nieuwerkerk aan den Ijssel. Het kinderdagverblijf is geschikt voor kinderen van 0 tot 13 jaar en biedt ook buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Humankind, de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland, beheert meer dan 450 locaties die dagelijks worden bezocht door duizenden kinderen. Voor meer informatie of persoonlijk advies kan contact worden opgenomen met Regiokantoor Zuid-Holland.

Meer informatie over Humankind - Kinderdagverblijf De Esse in Nieuwerkerk aan den IJssel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel? Bij Humankind - Kinderdagverblijf De Esse kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Humankind - Kinderdagverblijf De Esse geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Humankind - Kinderdagverblijf De Esse is een Kinderopvang gelegen aan Donge 7 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ideaal dus als je in de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Humankind - Kinderdagverblijf De Esse in Nieuwerkerk aan den IJssel

Wil je weten wat Humankind - Kinderdagverblijf De Esse te bieden heeft? Bekijk dan de website van Humankind - Kinderdagverblijf De Esse of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Kinderdagverblijf De Esse? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Kinderdagverblijf De Esse het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Humankind – Kinderdagverblijf De Esse

Bezoekers bekeken ook