Kinderdagverblijf 't Sinnebern

Kinderdagverblijf 't Sinnebern is een Kleuterschool gelegen aan François HaverSchmidtwei 2 in Leeuwarden.

Kinderdagverblijf It Sinnebern is gevestigd in het business center Crystalic in Leeuwarden. Het biedt opvang aan kinderen van 0-4 jaar in twee verticale groepen en heeft ook een peuter/speelleergroep voor kinderen van 2-4 jaar. Het dagverblijf biedt voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) aan, met behulp van het programma Uk en Puk. Er wordt gewerkt met een tweetalig beleid, waarbij zowel het Fries als het Nederlands speciale aandacht krijgen. Het kinderdagverblijf heeft een mooie buitenspeelplaats en een speelplaats onder de kap. Ouders zijn zeer tevreden over de liefdevolle aandacht en betrokkenheid van de pedagogisch medewerkers. Het adres van It Sinnebern is François HaverSchmidtwei 2 in Leeuwarden.

Meer informatie over Kinderdagverblijf 't Sinnebern in Leeuwarden

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Leeuwarden? Bij Kinderdagverblijf 't Sinnebern kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf 't Sinnebern geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf 't Sinnebern is een Kinderopvang gelegen aan François HaverSchmidtwei 2 in Leeuwarden. Ideaal dus als je in de omgeving van Leeuwarden je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf 't Sinnebern in Leeuwarden

Wil je weten wat Kinderdagverblijf 't Sinnebern te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf 't Sinnebern of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf 't Sinnebern? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf 't Sinnebern het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf ’t Sinnebern

Bezoekers bekeken ook