CompaNanny Schiphol Rijk

CompaNanny Schiphol Rijk is een Kinderopvang gelegen aan Boeing Avenue 152-154 in Schiphol-Rijk.

CompaNanny Schiphol Rijk is gevestigd op Park Rijk vlakbij Schiphol, waar ze kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang aanbieden. Je kunt een rondleiding aanvragen en je inschrijven voor deze vestiging. De vestiging is geopend van 07.30 tot 19.00 uur. Op het kinderdagverblijf bieden ze standaard opvang tot 18.30 uur en op de buitenschoolse opvang tot 18.30 uur, met de mogelijkheid om extra opvang af te nemen tot 19.00 uur. De tarieven zijn €10,81 per uur voor het kinderdagverblijf en €9,60 per uur voor de buitenschoolse opvang. De maandelijkse nettokosten zijn afhankelijk van het aantal dagen opvang en of je recht hebt op kinderopvangtoeslag. Het LRK nummer is nodig voor het aanvragen van kinderopvangtoeslag, en de GGD doet jaarlijks onderzoek naar de vestigingen om te controleren of zij voldoen aan alle wet- en regelgeving.

Meer informatie over CompaNanny Schiphol Rijk in Schiphol-Rijk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Schiphol-Rijk? Bij CompaNanny Schiphol Rijk kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij CompaNanny Schiphol Rijk geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

CompaNanny Schiphol Rijk is een Kinderopvang gelegen aan Boeing Avenue 152-154 in Schiphol-Rijk. Ideaal dus als je in de omgeving van Schiphol-Rijk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

CompaNanny Schiphol Rijk in Schiphol-Rijk

Wil je weten wat CompaNanny Schiphol Rijk te bieden heeft? Bekijk dan de website van CompaNanny Schiphol Rijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CompaNanny Schiphol Rijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CompaNanny Schiphol Rijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. CompaNanny Schiphol Rijk

Bezoekers bekeken ook