Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V. is een Kleuterschool gelegen aan Schoolstraat 38 in Zoetermeer.

In deze tekst worden verschillende belangrijke feiten genoemd over Tinker Bell Kinderdagverblijven. Er wordt benadrukt dat er een intieme, huiselijke sfeer heerst en dat er rust, regelmaat en een gemoedelijke sfeer wordt geboden. Daarnaast wordt er gewerkt met vaste medewerkers op de groepen en wordt er persoonlijke benadering geboden voor ieder kind. Tinker Bell biedt all-inclusive kinderopvang, wat inhoudt dat er complete verzorging wordt geboden. Er is ook aandacht voor gezonde en verantwoorde voeding, waarbij er gebruik wordt gemaakt van een eigen moestuin. Tinker Bell is gecertificeerd als BoekStart Kinderdagverblijf. Tot slot wordt er in de tekst ook aangegeven dat Tinker Bell op zoek is naar pedagogisch medewerkers, stagiaires en BBL-studenten die graag werken met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via de verstrekte contactinformatie.

Meer informatie over Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V. in Zoetermeer

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Zoetermeer? Bij Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V. kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V. geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Schoolstraat 38 in Zoetermeer. Ideaal dus als je in de omgeving van Zoetermeer je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V. in Zoetermeer

Wil je weten wat Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V. te bieden heeft? Bekijk dan de website van Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.

Bezoekers bekeken ook