Kinderdagverblijf de Tuimelaars (SKDH)

Kinderdagverblijf de Tuimelaars (SKDH) is een Kinderopvang gelegen aan Bankastraat 29 in Den Helder.

SKDH is een maatschappelijke kinderopvangorganisatie in de Kop van Noord-Holland. Ze bieden kinderopvang aan voor kinderen van 0 tot 12 jaar, zowel op kinderdagverblijven, peuterspeel- en leergroepen, buitenschoolse opvang als bij gastouders. SKDH legt de nadruk op het begeleiden en stimuleren van kinderen in hun persoonlijke en sociale groei, waarbij ze de ruimte krijgen om hun vaardigheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Daarnaast biedt SKDH diverse activiteiten en programma's aan, zoals de ontdek-ontwikkeltuinen, leeftijdsgerichte activiteiten, thema's en het Experience Lab-programma voor kinderen vanaf 8 jaar. Ook kunnen ouders kiezen voor opvang op een kinderdagverblijf of bij een gastouder. SKDH heeft daarnaast een dochterorganisatie, stichting 4YoungTalent, die kinderen voorbereidt op het voortgezet onderwijs en helpt bij het ontdekken en ontwikkelen van talenten.

Meer informatie over Kinderdagverblijf de Tuimelaars (SKDH) in Den Helder

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Den Helder? Bij Kinderdagverblijf de Tuimelaars (SKDH) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf de Tuimelaars (SKDH) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf de Tuimelaars (SKDH) is een Kinderopvang gelegen aan Bankastraat 29 in Den Helder. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Helder je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf de Tuimelaars (SKDH) in Den Helder

Wil je weten wat Kinderdagverblijf de Tuimelaars (SKDH) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf de Tuimelaars (SKDH) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf de Tuimelaars (SKDH)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf de Tuimelaars (SKDH) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf de Tuimelaars (SKDH)

Bezoekers bekeken ook