Kinderdagverblijf Hillemijntje

Kinderdagverblijf Hillemijntje is een Kinderopvang gelegen aan Sandelingplein 6 in Rotterdam.

Dit artikel gaat over Terra, een plek waar creativiteit wordt gestimuleerd en waar kinderen kunnen studeren, spelen en ontdekken. Ze bieden verschillende klassen aan, zoals Playland & Cafe, Shapes Match en Color Match. Daarnaast hebben ze verschillende services zoals gezond eten, volledige dagopvang, taallessen, gekwalificeerde leraren, speciaal onderwijs en vervoer. Ze streven ernaar om het verschil te maken voor elk kind. Er zijn ook getuigenissen van tevreden ouders. Tot slot bieden ze verschillende prijspakketten aan voor kinderopvang, kleuterschool 1 en kleuterschool 2. Het artikel eindigt met contactinformatie, een blog en snelle links naar informatie en de galerij van Terra.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Hillemijntje in Rotterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Rotterdam? Bij Kinderdagverblijf Hillemijntje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Hillemijntje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Hillemijntje is een Kinderopvang gelegen aan Sandelingplein 6 in Rotterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Rotterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Hillemijntje in Rotterdam

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Hillemijntje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Hillemijntje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Hillemijntje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Hillemijntje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Hillemijntje

Bezoekers bekeken ook