Kinderopvang Aan de Waterkant (Sterre Kinderopvang)

Kinderopvang Aan de Waterkant (Sterre Kinderopvang) is een Kinderopvang gelegen aan Betuwestraat 1 in Tilburg.

Kinderopvang Aan de Waterkant is een locatie in Tilburg waar kinderen kunnen spelen en ontdekken in de natuur. De kinderdagopvang en buitenschoolse opvang worden beide positief beoordeeld, met respectievelijk een gemiddelde score van 8,7 en 8,2. Bij Aan de Waterkant is er veel aandacht voor de ontwikkeling van kinderen door middel van spelen met water en zand, wat goed is voor de sociaal-emotionele en motorische ontwikkeling. Sterre Kinderopvang, waar Aan de Waterkant onderdeel van is, heeft meerdere locaties in Tilburg en hecht waarde aan de natuur, gezonde voeding en het kind laten zijn wie het is. De kinderopvang maakt gebruik van een app waarmee ouders de dag van hun kind kunnen volgen en praktische zaken kunnen regelen. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen voor een rondleiding en ouders beoordelen de kinderdagopvang gemiddeld met een 8,7. Daarnaast zijn er meer informatie en contactgegevens te vinden op de website. De Kinderopvanggroep, waar Sterre Kinderopvang onderdeel van is, is gefuseerd met vier onderwijsorganisaties om een breed aanbod van onderwijs, kinderopvang en ondersteuning te kunnen bieden aan kinderen van 0-13 jaar.

Meer informatie over Kinderopvang Aan de Waterkant (Sterre Kinderopvang) in Tilburg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Tilburg? Bij Kinderopvang Aan de Waterkant (Sterre Kinderopvang) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Aan de Waterkant (Sterre Kinderopvang) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Aan de Waterkant (Sterre Kinderopvang) is een Kinderopvang gelegen aan Betuwestraat 1 in Tilburg. Ideaal dus als je in de omgeving van Tilburg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Aan de Waterkant (Sterre Kinderopvang) in Tilburg

Wil je weten wat Kinderopvang Aan de Waterkant (Sterre Kinderopvang) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Aan de Waterkant (Sterre Kinderopvang) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Aan de Waterkant (Sterre Kinderopvang)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Aan de Waterkant (Sterre Kinderopvang) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Aan de Waterkant (Sterre Kinderopvang)

Bezoekers bekeken ook