Kinderdagverblijf en BSO Villa Willemina (SKDH)

Kinderdagverblijf en BSO Villa Willemina (SKDH) is een Kinderopvang gelegen aan Rietgorsplein 1 in Purmerend.

Villa Willemina is een kinderopvang in Purmerend die samenwerkt met De Zorgcirkel en SKDH om jong en oud met elkaar te verbinden. De opvang is geopend van maandag tot en met vrijdag van 06.30 uur tot 19.00 uur en biedt opvang voor kinderen vanaf baby tot en met het einde van het basisonderwijs. Er is mogelijkheid tot lunch en een warme maaltijd, en er zijn specifieke breng- en haaltijden om de rust op de groepen te bewaren. Er is de mogelijkheid voor zowel vaste als flexibele opvang, waarbij bij vaste opvang ruiluren aangeboden worden. Flexibele opvang kan tot 14 dagen van tevoren gereserveerd worden. De kosten zijn afhankelijk van de kinderopvangtoeslag die ontvangen wordt. Aanmelden kan via het inschrijfportaal en er zijn contactgegevens beschikbaar.

Meer informatie over Kinderdagverblijf en BSO Villa Willemina (SKDH) in Purmerend

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Purmerend? Bij Kinderdagverblijf en BSO Villa Willemina (SKDH) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf en BSO Villa Willemina (SKDH) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf en BSO Villa Willemina (SKDH) is een Kinderopvang gelegen aan Rietgorsplein 1 in Purmerend. Ideaal dus als je in de omgeving van Purmerend je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf en BSO Villa Willemina (SKDH) in Purmerend

Wil je weten wat Kinderdagverblijf en BSO Villa Willemina (SKDH) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf en BSO Villa Willemina (SKDH) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf en BSO Villa Willemina (SKDH)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf en BSO Villa Willemina (SKDH) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf en BSO Villa Willemina (SKDH)

Bezoekers bekeken ook