Hadassa Kinderdagverblijf

Hadassa Kinderdagverblijf is een Kinderopvang gelegen aan Brucknerstraat 23 in Ridderkerk.

Hadassa kinderopvang is een kinderdagverblijf en BSO in Ridderkerk met een duidelijk pedagogisch karakter gebaseerd op christelijke normen en waarden. Het team van Hadassa bestaat uit ruim 25 medewerkers, waarvan de meesten pedagogisch medewerkers zijn die de kinderen enthousiast opvangen en spelenderwijs hun ontwikkeling stimuleren. Daarnaast zijn er ook administratieve medewerkers, kwaliteit- en beleidsmedewerkers en medewerkers van de planning die ervoor zorgen dat alles achter de schermen soepel verloopt. Ook zijn er pedagogisch- en VVE coaches die de medewerkers ondersteunen bij onder andere het implementeren van het VVE-programma en het overbrengen van de christelijke identiteit. Stagiaires zijn ook welkom bij Hadassa, waar een praktijkopleider zich met zorg bezighoudt met stages. Bij Hadassa wordt er elke acht weken gewerkt met een thema, waarbij ouders een themabrief ontvangen om thuis bij het thema aan te sluiten. Er zijn drie groepen (baby/dreumesgroepen, peutergroepen en BSO-groepen) die soms met hetzelfde thema werken maar waar de nadruk per groep op een ander ontwikkelingsgebied ligt.

Meer informatie over Hadassa Kinderdagverblijf in Ridderkerk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Ridderkerk? Bij Hadassa Kinderdagverblijf kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Hadassa Kinderdagverblijf geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Hadassa Kinderdagverblijf is een Kinderopvang gelegen aan Brucknerstraat 23 in Ridderkerk. Ideaal dus als je in de omgeving van Ridderkerk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Hadassa Kinderdagverblijf in Ridderkerk

Wil je weten wat Hadassa Kinderdagverblijf te bieden heeft? Bekijk dan de website van Hadassa Kinderdagverblijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hadassa Kinderdagverblijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hadassa Kinderdagverblijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Hadassa Kinderdagverblijf

Bezoekers bekeken ook