Kinderdagverblijf De Kleine Paddestoel

Kinderdagverblijf De Kleine Paddestoel is een Kinderopvang gelegen aan Wielingen 54 in Alphen aan den Rijn.

Kinderdagverblijf "De Kleine Paddestoel" in Alphen aan de Rijn is een klein en huiselijk kinderdagverblijf dat landelijk geregistreerd is. Ze hebben een groep van 6-8 kinderen en een vaste leidster, waardoor er een zeer kindgerichte en kindvriendelijke aanpak mogelijk is. De GGD is erg tevreden over de manier waarop de kinderen worden verzorgd en verwezen naar recente inspectierapporten. Het kinderdagverblijf hecht veel waarde aan een kleine groep, zodat de kinderen zich niet in een grote omgeving hoeven te ontwikkelen, maar wel op verschillende gebieden aan hun ontwikkeling wordt gewerkt. Het kinderdagverblijf is geschikt voor kinderen van 0-4 jaar en biedt activiteiten zoals knutselen, lezen, zang, dans en spel. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen om een afspraak te maken of meer informatie te krijgen. Het adres van het kinderdagverblijf is Wielingen 54, 2401 DX Alphen aan den Rijn.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Kleine Paddestoel in Alphen aan den Rijn

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Alphen aan den Rijn? Bij Kinderdagverblijf De Kleine Paddestoel kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De Kleine Paddestoel geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De Kleine Paddestoel is een Kinderopvang gelegen aan Wielingen 54 in Alphen aan den Rijn. Ideaal dus als je in de omgeving van Alphen aan den Rijn je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De Kleine Paddestoel in Alphen aan den Rijn

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Kleine Paddestoel te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Kleine Paddestoel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Kleine Paddestoel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Kleine Paddestoel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De Kleine Paddestoel

Bezoekers bekeken ook