Babino KDV Assendelft

Babino KDV Assendelft is een Kinderopvang gelegen aan Dorpsstraat 995B in Assendelft.

Babino is een organisatie die verschillende vormen van kinderopvang aanbiedt, zoals kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang in de regio Noord-Holland. De kenmerken van Babino zijn betrouwbaarheid en opvang in een huiselijke sfeer. Ze hebben vestigingen die met zorg en aandacht zijn ingericht en veiligheid staat voorop. Babino biedt opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar in verschillende leeftijdsgroepen. Ze hebben zowel horizontale als verticale groepen. Daarnaast bieden ze peuteropvang aan voor kinderen van 2-4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4-13 jaar. Babino heeft een brede kijk op de ontwikkeling van kinderen, professionele en enthousiaste medewerkers en betrouwbare opvang in een huiselijke sfeer.

Meer informatie over Babino KDV Assendelft in Assendelft

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Assendelft? Bij Babino KDV Assendelft kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Babino KDV Assendelft geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Babino KDV Assendelft is een Kinderopvang gelegen aan Dorpsstraat 995B in Assendelft. Ideaal dus als je in de omgeving van Assendelft je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Babino KDV Assendelft in Assendelft

Wil je weten wat Babino KDV Assendelft te bieden heeft? Bekijk dan de website van Babino KDV Assendelft of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Babino KDV Assendelft? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Babino KDV Assendelft het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Babino KDV Assendelft

Bezoekers bekeken ook