Norlandia kinderopvang - KDV de Hummelhof en BSO de Toverberg

Norlandia kinderopvang - KDV de Hummelhof en BSO de Toverberg is een Naschoolse opvang gelegen aan Johan Willem Frisolaan 16 in Voorschoten.

Kinderopvang De Hummelhof in Voorschoten biedt avontuurlijke activiteiten aan kinderen van 0 tot 4 jaar. De kinderen hebben de mogelijkheid om zelf op ontdekkingstocht te gaan, zowel binnen in de grote en lichte ruimtes als in de grote ontdektuin waar ze kunnen klimmen, klauteren en fietsen. De kinderopvang is gebaseerd op Noorse kwaliteiten, waarbij bewust genieten van de buitenlucht, eerlijkheid, nuchterheid en educatie van kinderen centraal staan. Er wordt gezond en gevarieerd gegeten en er wordt veel tijd besteed aan bewegen. Ook wordt er aandacht besteed aan het milieu en leren kinderen al op jonge leeftijd goed voor de aarde te zorgen. Ouders zijn tevreden over de betrokkenheid en liefde van de leidsters. Geïnteresseerden kunnen een rondleiding aanvragen of direct inschrijven. De locatie van Kinderopvang De Hummelhof is Johan Willem Frisolaan 16 in Voorschoten.

Meer informatie over Norlandia kinderopvang - KDV de Hummelhof en BSO de Toverberg in Voorschoten

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Voorschoten? Bij Norlandia kinderopvang - KDV de Hummelhof en BSO de Toverberg kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Norlandia kinderopvang - KDV de Hummelhof en BSO de Toverberg geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Norlandia kinderopvang - KDV de Hummelhof en BSO de Toverberg is een Kinderopvang gelegen aan Johan Willem Frisolaan 16 in Voorschoten. Ideaal dus als je in de omgeving van Voorschoten je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Norlandia kinderopvang - KDV de Hummelhof en BSO de Toverberg in Voorschoten

Wil je weten wat Norlandia kinderopvang - KDV de Hummelhof en BSO de Toverberg te bieden heeft? Bekijk dan de website van Norlandia kinderopvang - KDV de Hummelhof en BSO de Toverberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Norlandia kinderopvang - KDV de Hummelhof en BSO de Toverberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Norlandia kinderopvang - KDV de Hummelhof en BSO de Toverberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Naschoolse opvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Norlandia kinderopvang – KDV de Hummelhof en BSO de Toverberg

Bezoekers bekeken ook