KSH Kinderdagverblijf De Stelberg

KSH Kinderdagverblijf De Stelberg is een Kinderopvang gelegen aan Jacques Dutilhweg 401 in Rotterdam.

KSH Kinderopvang is een organisatie die actief is in kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Ze hebben 35 vestigingen in meerdere steden in Nederland. Bij KSH Kinderopvang staat de opvang van kinderen van 0 tot 13 jaar centraal. Ze bieden biologische en verantwoorde maaltijden aan en hanteren het basistarief dat gelijk is aan de maximumvergoeding. Daarnaast organiseren ze gedurende het jaar diverse workshops en hebben ze ervaren pedagogische medewerkers. Ze bieden flexibele opvang aan en hebben ruime openingstijden. Voor kinderen van 0 tot 4 jaar hebben ze kinderdagverblijven met verschillende activiteiten en enthousiaste medewerkers. Op de Kidsclubs, de buitenschoolse opvang, is er altijd wat te doen en bieden ze ook in de schoolvakanties een uitdagend programma aan. Op de peuteropvang bereiden ze kinderen voor op de basisschool en stimuleren ze de ontwikkeling. KSH Kinderopvang hanteert de landelijke basistarieven en de kosten zijn inclusief luiers, voeding, workshops en activiteiten.

Meer informatie over KSH Kinderdagverblijf De Stelberg in Rotterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Rotterdam? Bij KSH Kinderdagverblijf De Stelberg kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij KSH Kinderdagverblijf De Stelberg geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

KSH Kinderdagverblijf De Stelberg is een Kinderopvang gelegen aan Jacques Dutilhweg 401 in Rotterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Rotterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

KSH Kinderdagverblijf De Stelberg in Rotterdam

Wil je weten wat KSH Kinderdagverblijf De Stelberg te bieden heeft? Bekijk dan de website van KSH Kinderdagverblijf De Stelberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KSH Kinderdagverblijf De Stelberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KSH Kinderdagverblijf De Stelberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. KSH Kinderdagverblijf De Stelberg

Bezoekers bekeken ook