Sportfever Kinderdagverblijf Schoterbos

Sportfever Kinderdagverblijf Schoterbos is een Naschoolse opvang gelegen aan Jaap Edenlaan 7 in Haarlem.

Sportfever Kinderopvang is een sportieve kinderopvang in Haarlem en omgeving. Ze geloven in de kracht van bewegen en een vitale leefstijl, waardoor kinderen lekker in hun vel zitten. Ze bieden spelenderwijs beweging aan voor kinderen van 1,5 tot 13 jaar oud. Naast kinderopvang organiseren ze ook sportkampen, partijtjes en sportdagen voor scholen. Ze hebben positieve referenties van ouders die de persoonlijke en professionele begeleiding waarderen. Op de website is praktische informatie te vinden zoals tarieven, veelgestelde vragen en de mogelijkheid voor een rondleiding. Ook bieden ze buitenschoolse opvang, tussenschoolse opvang, kinderdagverblijf en vakantievermaak aan. De contactinformatie staat op de website.

Meer informatie over Sportfever Kinderdagverblijf Schoterbos in Haarlem

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Haarlem? Bij Sportfever Kinderdagverblijf Schoterbos kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Sportfever Kinderdagverblijf Schoterbos geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Sportfever Kinderdagverblijf Schoterbos is een Kinderopvang gelegen aan Jaap Edenlaan 7 in Haarlem. Ideaal dus als je in de omgeving van Haarlem je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Sportfever Kinderdagverblijf Schoterbos in Haarlem

Wil je weten wat Sportfever Kinderdagverblijf Schoterbos te bieden heeft? Bekijk dan de website van Sportfever Kinderdagverblijf Schoterbos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportfever Kinderdagverblijf Schoterbos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportfever Kinderdagverblijf Schoterbos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Naschoolse opvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Sportfever Kinderdagverblijf Schoterbos

Bezoekers bekeken ook