Dikkertje Dap

Dikkertje Dap is een Kinderopvang gelegen aan Edward Poppelaan 20 in Etten-Leur.

Kinderdagverblijf Dikkertje Dap is gevestigd in brede school D'n Overkant in Etten-Leur. Ze bieden kinderopvang voor zowel baby's als peuters. Op de babygroep worden de baby's uitgedaagd om nieuwe houdingen aan te nemen en worden ze gestimuleerd met spannende materialen. Op de peutergroep wordt er geoefend met dagritme, gezongen en worden kleuren, vormen, woorden en cijfers ontdekt. Kinderen hebben veel bewegingsvrijheid en de overstap van de baby- naar de peutergroep wordt makkelijker gemaakt door samen te spelen. Het kinderdagverblijf heeft een eigen buitenspeelplaats en speelhal. Bijzonderheden van de locatie zijn dat het in een school is gevestigd en dat kinderen van baby- en peutergroep samen spelen. Voor meer informatie kunnen mensen contact opnemen met het serviceteam van Kober.

Meer informatie over Dikkertje Dap in Etten-Leur

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Etten-Leur? Bij Dikkertje Dap kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Dikkertje Dap geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Dikkertje Dap is een Kinderopvang gelegen aan Edward Poppelaan 20 in Etten-Leur. Ideaal dus als je in de omgeving van Etten-Leur je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Dikkertje Dap in Etten-Leur

Wil je weten wat Dikkertje Dap te bieden heeft? Bekijk dan de website van Dikkertje Dap of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dikkertje Dap? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dikkertje Dap het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Dikkertje Dap

Bezoekers bekeken ook