gro-up kinderopvang - Kinderdagverblijf, Peuteropvang en BSO Het Gruttonest

gro-up kinderopvang - Kinderdagverblijf, Peuteropvang en BSO Het Gruttonest is een Kinderopvang gelegen aan Pr. Beatrixstraat 15A in Moordrecht.

Dit artikel gaat over kinderopvang bij Kinderdagverblijf Het Gruttonest in Moordrecht. Het artikel begint met het verzoek om gegevens van de kinderen en algemene persoonlijke gegevens in te vullen voor een kostenberekening voor kinderopvang in het kalenderjaar 2023. Daarna wordt er informatie gegeven over Puk, een pop die betrokken is bij activiteiten met de kinderen en helpt bij de voorbereiding op de basisschool. Er wordt benadrukt dat de Nederlandse taal en het leren van vormen, kleuren, cijfers en letters belangrijk zijn. Het artikel gaat verder met het benadrukken van buitenactiviteiten, zoals spelen in de tuin, de moestuin en wandelen naar het nabijgelegen park. Er wordt ook gezegd dat gezond eten een belangrijk onderdeel is van het voedingsbeleid. Verder wordt er vermeld dat het kinderdagverblijf, de buitenschoolse opvang en de peuterspeelzaal in hetzelfde gebouw zitten en dat er nauw wordt samengewerkt met basisscholen en het Centrum voor Jeugd en Gezin in Moordrecht. Het artikel eindigt met informatie over de kosten van kinderopvang en contactgegevens.

Meer informatie over gro-up kinderopvang - Kinderdagverblijf, Peuteropvang en BSO Het Gruttonest in Moordrecht

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Moordrecht? Bij gro-up kinderopvang - Kinderdagverblijf, Peuteropvang en BSO Het Gruttonest kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij gro-up kinderopvang - Kinderdagverblijf, Peuteropvang en BSO Het Gruttonest geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

gro-up kinderopvang - Kinderdagverblijf, Peuteropvang en BSO Het Gruttonest is een Kinderopvang gelegen aan Pr. Beatrixstraat 15A in Moordrecht. Ideaal dus als je in de omgeving van Moordrecht je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

gro-up kinderopvang - Kinderdagverblijf, Peuteropvang en BSO Het Gruttonest in Moordrecht

Wil je weten wat gro-up kinderopvang - Kinderdagverblijf, Peuteropvang en BSO Het Gruttonest te bieden heeft? Bekijk dan de website van gro-up kinderopvang - Kinderdagverblijf, Peuteropvang en BSO Het Gruttonest of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij gro-up kinderopvang - Kinderdagverblijf, Peuteropvang en BSO Het Gruttonest? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je gro-up kinderopvang - Kinderdagverblijf, Peuteropvang en BSO Het Gruttonest het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. gro-up kinderopvang – Kinderdagverblijf, Peuteropvang en BSO Het Gruttonest

Bezoekers bekeken ook