KSH Kinderdagverblijf & Kidsclub De Hoeksteen

KSH Kinderdagverblijf & Kidsclub De Hoeksteen is een Kinderdagopvang gelegen aan Kerkwervesingel 24 in Rotterdam.

KSH Kinderopvang is een organisatie die actief is in kinderdagverblijven, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Ze hebben 35 vestigingen in meerdere steden in Nederland en bieden opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar. Bij KSH Kinderopvang staan ervaren medewerkers klaar om jouw kinderen te verzorgen. Ze bieden biologische en verantwoorde maaltijden aan, hebben flexibele opvangmogelijkheden en ruime openingstijden. In de kinderdagverblijven worden verschillende activiteiten aangeboden voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Op de Kidsclubs, de buitenschoolse opvang, is er altijd wat te doen en wordt er ook tijdens schoolvakanties een uitdagend programma aangeboden. Op de peuteropvang worden kinderen voorbereid op de basisschool en wordt hun ontwikkeling gestimuleerd. KSH Kinderopvang hanteert landelijke basistarieven voor kinderopvang en de kosten zijn inclusief luiers, voeding, workshops en activiteiten.

Meer informatie over KSH Kinderdagverblijf & Kidsclub De Hoeksteen in Rotterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Rotterdam? Bij KSH Kinderdagverblijf & Kidsclub De Hoeksteen kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij KSH Kinderdagverblijf & Kidsclub De Hoeksteen geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

KSH Kinderdagverblijf & Kidsclub De Hoeksteen is een Kinderopvang gelegen aan Kerkwervesingel 24 in Rotterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Rotterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

KSH Kinderdagverblijf & Kidsclub De Hoeksteen in Rotterdam

Wil je weten wat KSH Kinderdagverblijf & Kidsclub De Hoeksteen te bieden heeft? Bekijk dan de website van KSH Kinderdagverblijf & Kidsclub De Hoeksteen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KSH Kinderdagverblijf & Kidsclub De Hoeksteen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KSH Kinderdagverblijf & Kidsclub De Hoeksteen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. KSH Kinderdagverblijf & Kidsclub De Hoeksteen

Bezoekers bekeken ook