KInderopvang de Schat "Breda"

KInderopvang de Schat "Breda" is een Kinderopvang gelegen aan Weerijssingel 29 in Breda.

Kinderopvang 'De Schat' is een kinderopvangcentrum gevestigd in Noord-Brabant met vestigingen in Waspik, Wijk en Aalburg, Breda, Sprang-Capelle en Eethen. Ze bieden flexibele opvangmogelijkheden aan, waarbij hele, halve dagen en flexibele opvang mogelijk zijn. De openingstijden zijn van 07.30 uur tot 18.30 uur, met verlenging op aanvraag. Het kinderdagverblijf is het hele jaar door geopend, behalve in het weekend en op nationale feestdagen. 'De Schat' staat voor kwalitatieve kinderopvang met een deskundig en enthousiast team. Ze bieden een veilige en gezellige omgeving met passend speelgoed en buitenspeelruimtes. Ze hechten veel waarde aan een goede overdracht naar ouders of verzorgers en zijn open voor nieuwe ideeën. De contactgegevens zijn Wilhelminastraat 6, 5165 TJ Waspik, telefoonnummer 0416- 53 24 19 en e-mailadres info@kinderdagverblijfdeschat.nl.

Meer informatie over KInderopvang de Schat "Breda" in Breda

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Breda? Bij KInderopvang de Schat "Breda" kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij KInderopvang de Schat "Breda" geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

KInderopvang de Schat "Breda" is een Kinderopvang gelegen aan Weerijssingel 29 in Breda. Ideaal dus als je in de omgeving van Breda je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

KInderopvang de Schat "Breda" in Breda

Wil je weten wat KInderopvang de Schat "Breda" te bieden heeft? Bekijk dan de website van KInderopvang de Schat "Breda" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KInderopvang de Schat "Breda"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KInderopvang de Schat "Breda" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. KInderopvang de Schat “Breda”

Bezoekers bekeken ook