Kinderdagverblijf de Koningsbeer

Kinderdagverblijf de Koningsbeer is een Kinderopvang gelegen aan Goirleseweg 3 in Riel.

Kinderdagverblijf de Koningsbeer staat bekend om de kwaliteit en professionaliteit van de opvang, maar ook om de intieme en huiselijke sfeer. Ze bieden verschillende opvangmogelijkheden vanuit hun locaties in Riel en Gilze. Geïnteresseerden kunnen een kijkje komen nemen en persoonlijk kennismaken. Daarnaast heeft het kinderdagverblijf een Instagram-account waar ze wekelijks leuke berichten delen over hun activiteiten. Op bepaalde dagen, zoals Hemelvaart en de vrijdag daarna, en 2e pinksterdag, is het kinderdagverblijf gesloten. Verdere informatie over het menu en andere berichten zijn te vinden op hun website.

Meer informatie over Kinderdagverblijf de Koningsbeer in Riel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Riel? Bij Kinderdagverblijf de Koningsbeer kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf de Koningsbeer geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf de Koningsbeer is een Kinderopvang gelegen aan Goirleseweg 3 in Riel. Ideaal dus als je in de omgeving van Riel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf de Koningsbeer in Riel

Wil je weten wat Kinderdagverblijf de Koningsbeer te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf de Koningsbeer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf de Koningsbeer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf de Koningsbeer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf de Koningsbeer

Bezoekers bekeken ook