GO! Kinderopvang PSZ Dolfijntjes 1

GO! Kinderopvang PSZ Dolfijntjes 1 is een Kinderopvang gelegen aan Oostzeestraat 38 in Lelystad.

PSZ Dolfijntjes 1 is een VVE peuterspeelzaal gevestigd in school de Poolster. Ze bieden een fijne plek voor kinderen om te groeien en te ontwikkelen, met speciale aandacht voor taal. Sinds mei 2019 zijn ze een Talentgroep, waar kinderen tussen 2 en 4 jaar met een VVE indicatie een vliegende start krijgen. Naast VVE kinderen zijn ook andere kinderen welkom. Ze bieden praktische informatie zoals het LRK nummer, tarieven, pedagogisch beleid en werkplan, plaatsing, samenwerkingspartners en openingstijden. Met de Konnect app kunnen ouders de dag van hun kind volgen en betrokken worden bij de opvang. Ouders kunnen zich vrijblijvend inschrijven en krijgen dan meer informatie en een rondleiding.

Meer informatie over GO! Kinderopvang PSZ Dolfijntjes 1 in Lelystad

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Lelystad? Bij GO! Kinderopvang PSZ Dolfijntjes 1 kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij GO! Kinderopvang PSZ Dolfijntjes 1 geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

GO! Kinderopvang PSZ Dolfijntjes 1 is een Kinderopvang gelegen aan Oostzeestraat 38 in Lelystad. Ideaal dus als je in de omgeving van Lelystad je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

GO! Kinderopvang PSZ Dolfijntjes 1 in Lelystad

Wil je weten wat GO! Kinderopvang PSZ Dolfijntjes 1 te bieden heeft? Bekijk dan de website van GO! Kinderopvang PSZ Dolfijntjes 1 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GO! Kinderopvang PSZ Dolfijntjes 1? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GO! Kinderopvang PSZ Dolfijntjes 1 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. GO! Kinderopvang PSZ Dolfijntjes 1

Bezoekers bekeken ook