Trema Kinderopvang Tienhont

Trema Kinderopvang Tienhont is een Kinderopvang gelegen aan Tienhont 5 in Sleeuwijk.

Bij Babyopvang Tienhont in Sleeuwijk bieden ze specifieke kinderopvang voor baby's van 0-2 jaar aan. Voor kinderen ouder dan 2 jaar is er kinderdagopvang op andere locaties beschikbaar. Er is flexibiliteit en maatwerk mogelijk, met de keuze uit een pakket van 40 of 52 weken opvang. Bij Babyopvang Tienhont werken ze met babygroepen met maximaal 8 kinderen. Er zijn ruime groepsruimtes met vrolijke kleuren en een veilige buitenruimte voor de baby's om te spelen en ontdekken. Ouders zijn welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen en vragen te stellen. De locatiegegevens van Babyopvang Tienhont in Sleeuwijk zijn ook vermeld, evenals de openingstijden.

Meer informatie over Trema Kinderopvang Tienhont in Sleeuwijk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Sleeuwijk? Bij Trema Kinderopvang Tienhont kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Trema Kinderopvang Tienhont geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Trema Kinderopvang Tienhont is een Kinderopvang gelegen aan Tienhont 5 in Sleeuwijk. Ideaal dus als je in de omgeving van Sleeuwijk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Trema Kinderopvang Tienhont in Sleeuwijk

Wil je weten wat Trema Kinderopvang Tienhont te bieden heeft? Bekijk dan de website van Trema Kinderopvang Tienhont of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Trema Kinderopvang Tienhont? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Trema Kinderopvang Tienhont het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Trema Kinderopvang Tienhont

Bezoekers bekeken ook