GO! Kinderopvang Kindcentrum de Landridder

GO! Kinderopvang Kindcentrum de Landridder is een Kinderopvang gelegen aan Pauwenburg 6 in Lelystad.

Kindcentrum de Landridder is gevestigd in de wijk de Landerijen en maakt deel uit van het gebouw de Borg. Het kindcentrum biedt een veilige en vertrouwde omgeving voor kinderen, dicht bij de school. Het centrum heeft een peuterspeelzaal, kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Kinderen van 2 tot 7 jaar hebben ruimtes om te spelen, te delen en te ontdekken, samen met leeftijdsgenoten. Er is een vast dagritme op de peuterspeelzaal en het kinderdagverblijf, met ruimte voor verzorging, activiteiten en spelmomenten. Er is ook een gymles om de motoriek te stimuleren. Op de buitenschoolse opvang worden activiteiten aangeboden in verschillende domeinen, zoals creatief, sport en spel, drama en theater en koken. Ouders kunnen hun kind inschrijven en krijgen via een app op hun smartphone of tablet foto's en verslagen te zien van de dag van hun kind. Ouderbetrokkenheid wordt gestimuleerd en ouders worden uitgenodigd voor informatieve bijeenkomsten en oudergesprekken.

Meer informatie over GO! Kinderopvang Kindcentrum de Landridder in Lelystad

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Lelystad? Bij GO! Kinderopvang Kindcentrum de Landridder kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij GO! Kinderopvang Kindcentrum de Landridder geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

GO! Kinderopvang Kindcentrum de Landridder is een Kinderopvang gelegen aan Pauwenburg 6 in Lelystad. Ideaal dus als je in de omgeving van Lelystad je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

GO! Kinderopvang Kindcentrum de Landridder in Lelystad

Wil je weten wat GO! Kinderopvang Kindcentrum de Landridder te bieden heeft? Bekijk dan de website van GO! Kinderopvang Kindcentrum de Landridder of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GO! Kinderopvang Kindcentrum de Landridder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GO! Kinderopvang Kindcentrum de Landridder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. GO! Kinderopvang Kindcentrum de Landridder

Bezoekers bekeken ook