Kinderdagverblijf KindKoers

Kinderdagverblijf KindKoers is een Kinderopvang gelegen aan Dreef 7a in Aalsmeer.

KindKoers is een kleinschalige kinderopvang in Aalsmeer, bestaande uit een kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang. Ze bieden onder andere het peuterarrangement aan voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar. Daarnaast werken ze samen met sportverenigingen om kinderen kennis te laten maken met verschillende sporten en bieden ze een groene omgeving waar kinderen in contact komen met de natuur en leren over gezond eten en de zorg voor dieren. KindKoers is een kleinschalige kinderopvang van goede kwaliteit en biedt flexibele opvang aan. Op de website van KindKoers is meer informatie te vinden over de organisatie.

Meer informatie over Kinderdagverblijf KindKoers in Aalsmeer

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Aalsmeer? Bij Kinderdagverblijf KindKoers kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf KindKoers geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf KindKoers is een Kinderopvang gelegen aan Dreef 7a in Aalsmeer. Ideaal dus als je in de omgeving van Aalsmeer je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf KindKoers in Aalsmeer

Wil je weten wat Kinderdagverblijf KindKoers te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf KindKoers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf KindKoers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf KindKoers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf KindKoers

Bezoekers bekeken ook