Kinderopvang Teun Informatie

Kinderopvang Teun Informatie is een Kinderopvangbureau gelegen aan Stoofweg 40 in Noordwelle.

Kinderopvang Teun is een kleinschalige en unieke kinderopvang in Noordwelle, Zeeland. Eigenaresse Tiny Deurloo heeft meer dan 30 jaar ervaring in het verzorgen en opvoeden van kinderen. Bij Kinderopvang Teun staat de ontwikkeling van ieder kind centraal en wordt er aangesloten bij hun creativiteit en nieuwsgierigheid naar de wereld om hen heen. De opvang is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 18.00 uur en is geschikt voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Er is veel aandacht voor een vertrouwde en huiselijke omgeving, waarin kinderen samen leren delen en rekening houden met elkaar. Daarnaast wordt er gewerkt in een minimoestuin en is er aandacht voor de zorg voor de natuur. Kinderopvang Teun is ingeschreven bij het Landelijk Register Kinderopvang en ouders kunnen kinderopvangtoeslag aanvragen. Er is flexibiliteit in het ruilen van dagen en extra uren zijn mogelijk in overleg. Het contact met ouders/verzorgers is belangrijk en er wordt regelmatig gecommuniceerd over de ontwikkeling van de kinderen.

Meer informatie over Kinderopvang Teun Informatie in Noordwelle

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Noordwelle? Bij Kinderopvang Teun Informatie kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Teun Informatie geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Teun Informatie is een Kinderopvang gelegen aan Stoofweg 40 in Noordwelle. Ideaal dus als je in de omgeving van Noordwelle je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Teun Informatie in Noordwelle

Wil je weten wat Kinderopvang Teun Informatie te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Teun Informatie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Teun Informatie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Teun Informatie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvangbureau op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Teun Informatie

Bezoekers bekeken ook