Kinderopvang Boefje

Kinderopvang Boefje is een Kinderopvang gelegen aan Visserspad 1-A in Krommenie.

Kinderopvang Boefje is opgericht in 2009 door moeder Marga van Veen en dochter Angela Grooters. Ze bieden professionele kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een huiselijke omgeving. De visie van Boefje is dat kinderen zich op hun eigen tempo moeten kunnen ontwikkelen en dat ouders hierbij een belangrijke rol spelen. Boefje staat voor kleinschalige en huiselijke opvang, flexibiliteit en maatwerk, een breed scala aan activiteiten, een enthousiast pedagogisch team en het gebruik van het taalprogramma Uk en Puk. Boefje heeft vestigingen in Krommenie, Wormer en Zaandam.

Meer informatie over Kinderopvang Boefje in Krommenie

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Krommenie? Bij Kinderopvang Boefje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Boefje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Boefje is een Kinderopvang gelegen aan Visserspad 1-A in Krommenie. Ideaal dus als je in de omgeving van Krommenie je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Boefje in Krommenie

Wil je weten wat Kinderopvang Boefje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Boefje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Boefje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Boefje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Boefje

Bezoekers bekeken ook